När du ska ansöka om ett privatlån så är det alltid bra att jämföra lån hos flera långivare. Problemet är att det tar lång tid att ansöka hos de olika långivarna. Dessutom så kommer varje enskild långivare att utföra en kreditkontroll, något som i sin tur kan minska chansen att du får lånet beviljat. Genom att använda dig av Zmarta så slipper du dessa problem. Zmarta är en låneförmedlare som har flera banker och långivare kopplade till sin låneförmedlingstjänst.

Tre fördelar med Zmarta

Möjlighet att jämföra privatlån, försäkringar och kreditkort
Möjlighet att få erbjudanden från flera aktörer samtidigt
Vid låneansökan utförs endast en kreditkontroll, trots ansökan hos flera långivare

Zmarta privatlån

Genom Zmarta.se (https://www.zmarta.se/) kan du ansöka om ett privatlån (https://www.zmarta.se/lana-pengar) från 1 000 kronor till 500 000 kronor. Det är inte Zmarta själva som lånar ut pengarna. De förmedlar endast din ansökan till olika långivare som de samarbetar med. Dessa långivare får konkurrera med varandra för att locka till sig dig som kund. Du kan i lugn och ro välja ut de erbjudande som du tycker passar dig bäst.

Låneansökningsprocess

För att ansöka om ett privatlån genom Zmarta måste du först och främst vara 18 år eller äldre. Dessutom så behöver du ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor och du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden. Lånetiden kan som längst vara 15 år. Den nominella räntan som du blir erbjuden ligger på mellan 3,25 % till 18,15 %. Det kan tillkomma eventuella månadsavgifter, aviavgifter eller uppläggningsavgifter beroende på de villkoren hos de enskilda långivarna. När du söker ett privatlån kan du även ange om du vill ha en medsökande. Detta påverkar inte räntan men kan däremot påverka sannolikheten att du får ett lån beviljat. Att jämföra och ansöka om lån genom Zmarta är kostnadsfritt.

Zmarta bank

Zmarta samarbetar med flera banker och låneinstitut, bland annat Ikano Bank, Forex Bank, Santander Consumer Bank, Marginalen Bank, Nordax Bank och Bigbank. De samarbetar även med kända svenska banker som ICA banken och Swedbank. Du kan läsa mer om vilka banker och långivare de samarbetar med på fliken Partners (https://www.zmarta.se/partners).

Zmarta försäkring

Hos Zmarta kan du inte bara jämföra lån mellan olika långivare. Du kan även jämföra försäkringar. Både bilförsäkring och hemförsäkring går att jämföra genom Zmarta på samma sätt som lånen. Zmarta samarbetar med flera försäkringsbolag, bland annat Dina Försäkringar, Nu bilförsäkring, ICA Försäkring, Folksam och Länsförsäkringar.

Zmarta kreditkort

Att jämföra kreditkort är smart eftersom det kan skilja sig en hel del mellan olika aktörer, både när det kommer till räntan men framförallt när det kommer till avgifter. Zmarta gör det enkelt för dig att hitta ett kreditkort som passar just dig och dina behov. Du kan antingen låta Zmarta rekommendera ett kreditkort baserat på vad du är ute efter eller jämföra de olika korten själv.

Zmarta extra

Ett bra tips är att gå med i Zmartas medlemsklubb. Här kan du få olika förmåner samt tips om privatekonomin, personlig lånesupport och möjlighet att få hjälp med sin ansökan av en lånehandläggare.