Freedomfinance.se är en svensk låneförmedlare. Företaget grundades 1999 i Stockholm. Genom Freedomfinance kan du jämföra och ansöka om privatlån men även många andra typer av lån som bolån och billån. Precis som många andra låneförmedlare så har Freedomfinance ett nära samarbete med många banker och låneinstitut. Genom att låta dig jämföra lånen kan du enkelt hitta ett lån som passar just dig. De kopplade bankerna och låneinstituten konkurrerar då med varandra om att ha dig som kund. Genom hemsidan Freedomfinance.se kan du ansöka om lån via låneförmedlaren.

Freedomfinance privatlån

Du kan använda ett privatlån till vad du vill. Det kan användas som ett sätt att täcka kostnader och utgifter som du inte är redo för men även för att finansiera saker som exempelvis resor och kontantinsatser vid bostadsköp. Det är dock stor skillnad mellan bankerna och långivarna, speciellt med tanke på att de bedömer din ekonomiska situation på olika sätt.

När du ansöker om ett lån genom Freedomfinance så utför de en kreditkontroll på dig. Informationen från upplysningen delas med alla de kopplade bankerna och långivarna. Du slipper med andra ord utföra flera kreditkontroller, det räcker med att endast en utförs. Bankerna och långivarna kollar på informationen och skickar ett låneerbjudande till dig. För att kunna ansöka måste du dock först uppfylla vissa grundkrav.

Du kan enkelt fylla i hur mycket du vill låna genom Freedomfinances.se, företagets hemsida. Här kan du även ange hur lång lånetid du vill ha. Som längst kan du välja 15 år. Högsta möjliga belopp att låna är 500 000 kronor. När du ansöker om ett lån måste du ha fyllt 18 år och vara helt utan betalningsanmärkningar. Du måste även ha en fast inkomst på minst 100 000 kronor per år.

Freedomfinance bank

Den svenska låneförmedlaren har ett samarbetsavtal med flera långivare. De samarbetar bland annat med banker och långivare som SevenDay, Wasa Kredit, Marginalen Bank, Nordax Bank, Forex Bank, Santander Consumer Bank och många fler.

Freedomfinance ränta

Ett smart sätt att använda låneförmedlarnas tjänster är att ta ett lån för att sänka sina egna räntekostnader. Om du redan har dyra smålån och krediter som har höga räntor och många avgifter så kan du med fördel ta ett lån som täcker alla dessa och på så sätt betala av de direkt. Därefter betalar du istället de nya lånet som har bättre ränta och villkor. Att göra detta kallas för att lösa sina lån och krediter.

Freedomfinance lån

Freedomfinance låneförmedlingstjänster är kostnadsfria att använda för privatpersoner. Du kan jämföra privatlån men även bolån och andra typer av lån. Eftersom du får in flera låneerbjudande så kan det alltid vara smart att gå genom en låneförmedlare. Det går alltid fort att få ett svar dessutom, oftast inom ett dygn. Kom ihåg att din ansökan inte är bindande tills du har skrivit på lånet. Skicka en ansökan idag och jämför lånen så kan du direkt välja ett lån som passar just dig.