Företaget Axo Finans är en låneförmedlare. De driver hemsidan Axofinans.se och har varit verksamma sedan år 2009. Med hjälp av Axo Finans kan du jämföra lån från flera olika banker och långivare. Axo Finans samarbetar med flera banker och kan på så sätt hjälpa dig att hitta lån med bra ränta och bra villkor. Du ansöker enkelt genom att fylla i fälten på hemsidan.

Axo Finans privatlån

Om du vill ta ett privatlån så finns det flera fördelar med att göra det genom en låneförmedlare. Den största fördelen är att du får möjlighet att jämföra privatlån från flera banker samtidigt. Du kan sedan i lugn och ro välja det lån som du tycker passar dig bäst, antingen baserat på den lägsta räntan eller på de bästa villkoren. En annan fördel är att du slipper utföra flera kreditkontroller. När du ansöker om ett privatlån genom Axo Finans så utförs endast en kreditkontroll. Denna används hos samtliga av de banker och långivare som är knutna till låneförmedlaren. Hade du tagit kontakt med alla dessa banker själv så hade de varit tvungna att utföra en kreditkontroll själva, vilket hade inneburit att många kontroller utförts. Eftersom detta registreras på din kreditupplysning så kan det påverka din låneansökan.

Hos Axo Finans kan du låna upp till 500 000 kronor. Den längsta återbetalningstiden du kan välja är 15 år. Om du ansöker under en vardag så får du oftast svar efter bara några timmar. Det ställs vissa krav för att kunna ansöka om ett lån. Först och främst måste du ha en registrerad inkomst på 120 000 kronor om året. Du måste även vara minst 18 år gammal och du får inte ha betalningsanmärkningar eller något skuldkonto hos Kronofogden. Det går utmärkt att ansöka tillsammans med en medsökande. Detta påverkar inte räntan men kan påverka chansen att lånet beviljas.

Axo Finans bank

Axo Finans samarbetar med banker som Santander Consumer Bank, Sevenday Finans, Bank Norwegian, Collector Bank och många fler. Din kreditupplysning skickas till dessa banker och de tar, baserat på den informationen, ett beslut om hur deras låneerbjudande ska se ut. Bankerna och långivarna konkurrerar med varandra om att få dig som kund så det gäller att deras erbjudande är attraktivt.

Axo Finans ränta

Räntan som du får på dina erbjudanden baseras på flera kriterier men mest av allt baseras de på din kreditupplysning. Genom Axo Finans kan du få en nominell ränta på 3,5 % till 24 %. Det tillkommer även en startavgift på 495 kronor och avikostnad på 35 kronor per månad.

Axo Finans lån

Du använder deras lånekalkyl (https://www.axofinans.se/lånekalkyl) för att skicka en ansökan på ett smidigt sätt. Där kan du även ange om du vill lösa dina befintliga lån med hjälp av detta nya lån. Har du flera mindre lån med hög ränta och med flera avgifter så kan du spara tusentals kronor genom att lösa lånen. Du betalar helt enkelt av allihop med hjälp av ett privatlån som har bättre ränta och villkor. Det är helt kostnadsfritt att använda Axo Finans tjänster. Företaget får betalt av bankerna och långivarna när de lyckas förmedla en kund.